El Punt Òmnia posa en marxa nous tallers en línia coincidint amb l’inici d’any

Entre l’oferta, en destaquen la realització d’un disseny senzill per a una impressora 3D, resoldre dubtes sobre el telèfon mòbil i un de bàsic sobre el funcionament de l’ordinador i tràmits a internet. També es pot aprendre el funcionament bàsic d’un programa gratuït per retocar fotos, jocs per la memòria i aprendre a crear un vídeo amb petits vídeos i fotos.

L’altra proposta és un taller combinat, anomenat Caminem + fotos. Hi ha dos grups de cinc places en diferents horaris per anar a fer rutes properes a l’entorn i fer fotos. Posteriorment, aquestes s’editen i se’n fan composicions a partir de classes en línia.

El Punt Òmnia també ofereix atenció individual amb cita prèvia amb l’ajuda de la dinamitzadora. Hi ha un espai de dubtes els dijous a la tarda de 2/4 de 7 a 7 trucant al 973 48 18 86, per WhatsApp al 678 34 62 79 o per Jitsi. També es pot concertar cita prèvia individual per aquests mateixos canals, pel correu electrònic solsona@xarxaomnia.gencat.cat o bé a través del web xarxaomnia.gencat.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *