L’Actua de l’Arada organitza les Trobades de les economies comunitàries del Solsonès per a associacions i cooperatives del territori

Aquest divendres i el vinent a 2/4 de 7 de la tarda, la sala d’actes del Casal de Cultura de Solsona acollirà unes xerrades per dotar d’eines i recursos les entitats, associacions i cooperatives que treballen per la lluita i la transformació social.

Aquest divendres es farà una trobada de les economies comunitàries del Solsonès per posar en comú necessitats i fer una pluja d’idees per definir les properes línies d’acció del pla de desenvolupament comunitari de l’Actua. En el mateix acte, es presentarà la Coop57, una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris com a eina de finançament col·lectiu.

Divendres de la setmana que ve, el dia 1, es farà un taller per parlar de la càrrega emocional de l’acció col·lectiva. Què passa quan sempre som les mateixes? Hi ha algú que tingui més veu que d’altres? Com ho fem per no sentir culpa si hi ha una època on no arribem a tot? Aquestes són algunes de les qüestions que posarà sobre la taula Fil a l’Agulla, una cooperativa que treballa per a la transformació social. Les inscripcions a aquestes trobades de les economies comunitàries del Solsonès es poden fer per correu electrònic a actua@larada.coop o bé trucant o enviant un missatge al 693 054 437.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *