El Club Esquí Solsona celebra 50 anys d’història amb una exposició commemorativa

El fil conductor seran 50 parells d’esquís fabricats en cadascun dels anys entre el 1973 i el 2023. S’instal·laran a la sala Gris els caps de setmana i festius entre el 2 de desembre i el 7 de gener. Els acompanyaran plafons de cada dècada destacant-hi les fites o els esdeveniments més rellevants del club així com també moments històrics de l’esquí a nivell mundial.

El 23 de juny de 1973 naixia el Club d’Esquí Solsona, amb 454 socis, que van arribar a més de 950 en el seu moment àlgid i ara se situen en més de 700. Ferran Moreno, membre de la comissió organitzadora del cinquantè aniversari, explica els orígens de l’entitat:

El Club d’Esquí Solsona se centra en el foment de l’esquí i de l’esport base, organitzant cursets per a totes les edats des del primer dia. Al llarg dels anys, esportistes de l’entitat han aconseguit resultats destacats en competicions nacionals i internacionals, que quedaran recollides en l’exposició de la Sala Gris. Per a més informació podeu consultar el web clubesquisolsona.net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *