L’Actua de l’Arada estrena a Solsona el cicle d’estiu de Lectures i Cultura Crítica parlant del dret a migrar

Serà el proper dijous 27 a 2/4 de 8 del vespre a la biblioteca. Es presentarà el llibre “Tan sols viure” amb la presència de la coautora, Sara Montesinos, i Mustapha Nouary, persona migrada, amazic marroquí i membre de la cooperativa l’Arada. En una conversa conduïda per la periodista Noemí Vilaseca, parlaran de com es defensa i com es vulnera el dret a migrar. El llibre es pot adquirir a les llibreries locals i també es podrà comprar durant el mateix acte.

El cicle “Lectures i cultura crítica” d’aquest estiu proposa pensar en com resistir i construir alternativa des dels llocs. Així, es tancarà amb una doble presentació de llibres a Prades de La Molsosa el 20 de juliol a la tarda. Es tracta de “Lo mig del món”, de Roser Vernet, i “La cultura del blat”, de Pep Divins i Marta Ricart. La conversa estarà conduïda per Clara Fons.

Recordem que amb “Lectures i cultura crítica” l’Actua de l’Arada vol crear un espai de trobada, lectura i pensament per pensar i debatre de manera crítica els diferents fronts oberts que hi ha actualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *