El programa Freqüència de barri torna a portar contacontes a la fresca als barris de Solsona

Entre l’últim divendres d’aquest mes i el darrer de juliol, cada setmana a les 7 de la tarda hi haurà una proposta per al públic familiar a l’aire lliure. És en el marc de la quarta edició d’aquesta iniciativa de la biblioteca i les regidories de Drets Socials i Feminismes a través dels Serveis Socials.

L’objectiu de Freqüència de barri és distribuir l’oferta cultural al conjunt del municipi, més enllà del nucli antic, donar visibilitat als barris i propiciar vincles entre el veïnat de les diferents zones. L’any passat hi van assistir una mitjana d’una seixantena de persones per sessió.

El programa s’encetarà el proper divendres 28 a la Plana, a la cruïlla del carrer de la Carrera amb el del Metge Cots. La narradora Ramona Térmens oferirà una sessió titulada “Amanida de contes”. El 5 de juliol continuarà a la placeta del carrer de J. V. Foix amb Alcalde Moles amb la proposta “Quins cracks, aquests dracs!”. El parc infantil de la Cabana d’en Geli acollirà el dia 12 “L’arbre de sucre” de la mà d’Ada Cusidó mentre que el 19, al parc del Camp del Molí, Esteve Guardiola oferirà “Contes de camàlic”. La cloenda serà el dia 26 a la pista poliesportiva de la Cissa. Lídia Clua tancarà amb “Roba estesa, contes des del balcó”.

Els infants nascuts entre el 2012 i el 2021 que assisteixin a Freqüència de barri poden entrar en el sorteig de premis. Els que vagin a un mínim de 3 de les 5 convocatòries i ho segellin en un passaport que poden aconseguir a les mateixes sessions de contacontes o a la biblioteca, entraran en el sorteig d’una entrada familiar al parc d’atraccions del Tibidabo i d’un lot de llibres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *