La UBIC Solsona posa llum a la cavalcada de Reis

Aquesta campanya de Nadal compta amb una nova iniciativa molt especial per nosaltres i la mainada: posarem llum a la cavalcada de Reis. Les botigues adherides a la campanya disposaran de fanalets per regalar a la seva clientela des del dimecres 27 de desembre fins a exhaurir existències.
La junta de la UBIC amb l’ajuda dels alumnes del Cicle d’Activitats Comercials de l’Escola Arrels Solsona han preparat 2.000 packs de fanalets. Cada pack compta amb el fanalet de cartolina troquelat, l’espelma led i el cordó per muntar-lo en família. Aquests fanalets s’han distribuït entre els establiments adherits a la iniciativa: Al Regal, Artesania La Palmera, Ca la Celes, Cal Baldomero, Cal Davesas, Cal Jaumet del Forn, Can Solvi, Carnisseria Teresa, Centre Visió – Opticàlia Solsona, Condis Solsona, DSf Ferreters, Ecoplaers, El Drac, Electrodomèstics Vilaseca, Els Girasols, Espar Sala Shop, Èxit Solsona, Forn de Sant Joan, Garric – Garrac, Grafkic, Grup Llobet, Joieria Ester, L’Espetec, La Bijuteria, La Roella, La Vinícola, LC7 Jeans – La Cotillaira, MaxiDiez Solsona, MaxiKids Solsona, Micuxú, Milar Pelfort, Moda Valentí, Molsa Toleràncies, Nails&Beauty, Nuri Espai de perruqueria, Ofiset, Òptica Jané, Pastisseria El Passeig, Perfumeria Torres, Perruqueria Ester, Perruqueria Maria, Petit Petó, Pub l’Aixeta, Quitxalla, Resol, Tàndem, Tattoo Piercing Isa, TKS Sport Ribera, Vetes i Fils, i Zona R Volem Feina.
Aquesta campanya compta amb el suport de: Consell Comarcal del Solsonès, Cicle d’Activitats Comercials de l’Escola Arrels, Ajuntament de Solsona i Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya. Som una entitat adherida a: Agrupament de Botiguers de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *