La UBIC de Solsona reparteix més de 4.500 euros en premis durant la campanya de Nadal

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la segona edició del “Rasca la rateta”. Tots els establiments associats tenen 100 rasques per distribuir entre la seva clientela major d’edat fins exhaurir existències.

Cada rasca dona opció a doble premi. A la meitat esquerra hi ha el “Rasca la rateta”. Sota la banda platejada poden sortir tres opcions. D’una banda, 2 euros de descompte en establiments de la UBIC, un val de compra vàlid fins al 6 de gener. Es pot gastar a l’establiment on s’hagi obtingut al moment o bé acumular-los per gastar-los en una altra botiga. D’altra banda, hi ha l’opció de 2 euros de descompte al Parc de Nadal. En aquest cas, els vals no són acumulables, i es poden presentar a la taquilla de la sala polivalent per participar a l’Il·lujoc. L’altra opció, en el cas que la butlleta no sigui premiada, sortirà la inscripció “Segueix buscant… Bones festes!”.

A la meitat dreta del rasca hi ha el “Sorteig de la ratetes”. Es tracta d’aconseguir les ratetes dels sis colors diferents. El distintiu de l’exterior de les botigues indica el color de la rateta dels seus rasques. En aquest cas, per participar-hi, cal posar en un sobre les sis ratetes indicant el nom i el telèfon i dipositar-lo a la bústia que hi ha a l’Ajuntament abans del dia 27 a les 2 del migdia. Les persones que hi prenguin part entraran en el sorteig d’un premi de 600 euros en vals de compra i 2 premis de 200 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *