La Cobla Juvenil Ciutat de Solsona organitza un concert per recaptar fons per la restauració de l’orgue de la Catedral

Porta per títol “Nit al Claustre”, tindrà lloc aquest dissabte a les 9 del vespre a la Capella de la Mare de Déu del Claustre i comptarà amb l’actuació de diversos músics solsonins. A la primera part, Gerard Flotats interpretarà la “Tercera suite” de Bach al violoncel; el violinista Andreu Soldevila i l’organista Joan Boix interpretaran obres de Rheinberger mentre que l’organista Monsenyor Valentí Miserachs interpretarà el seu “Trípic Nadalenc”. Tancaran el primer bloc la Capella i l’Escolania de la Mare de Déu del Claustre, sota la direcció de Josep Maria Tripiana, interpretant “Adeste fideles”, una composició harmonitzada per mossèn Joan Ballarà.

A la segona part del concert actuarà la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona dirigida per Albert Fontelles Ramonet. Interpretarà “Un racó de Claustre”, de Josep Maria Bernat; “Davant la Verge”, d’Enric Morera; “Als Peus de la Verge”, de Conrad Saló; i “Sant Martí del Canigó”, de Pau Casals.

Albert Fontelles, director de la Cobla:

L’entrada a “Nit al Claustre” serà de taquilla inversa i els diners recaptats es destinaran a la restauració de l’orgue de la Catedral. Col·laboren en aquest concert la Vint-i-quatrena, la Comissió de l’Orgue i el dissenyador Pere Cuadrench.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *