La recerca de l’home desaparegut dijous al Santuari de Lord segueix avui amb la revisió del fons de les cingleres

Continua sense èxit el dispositiu per trobar mossèn Xavier Castelló, de 78 anys, diagnosticat d’alzheimer i amb diabetis. Recordem que dijous al migdia va sortir a passejar pels voltants del Santuari i se li va perdre la pista. Des d’aleshores, Bombers, Mossos, ADF i veïns el busquen per la zona. Ahir l’helicòpter i efectius del GRAE, el Grup d’Actuacions Especials, van revisar des de l’aire cingles i barrancs i el perímetre del pantà. A peu també es va buscar per pistes i camins a la part inferior del barranc. Així mateix, es va fer una recerca extensiva per les zones del Pla de Sallord, el Camí de Torroella, el Camí de Sant Jaume i La Mola. Malauradament, l’operatiu no va donar fruit.

Aquest matí s’ha reprès la recerca exclusivament des de terra, ja que, segons fonts dels Bombers, amb drons i helicòpters no hi ha visibilitat. Avui els treballs de tres dotacions dels GRAE, inclosa una de comandament, se centren en la revisió del fons de les cingleres i si durant el dia no es troba cap indici, es tancarà la recerca. Des del Bisbat de Solsona han emès un comunicat i diversos missatges a les xarxes socials agraint tant als professionals com els voluntaris que participen en la recerca la seva tasca.

Rescat d’un escalador mort a Odèn

Aquest no ha estat l’únic servei dels Bombers d’aquest cap de setmana a la comarca. Dissabte al matí van dur a terme el rescat d’un escalador que havia mort en un accident a Odèn. L’home va caure mentre escalava la paret de la Batalla per la via dels Escaladors Bucòlics. En rebre l’avís, pels volts de les 11 del matí, s’hi van desplaçar dues dotacions terrestres i un helicòpter amb personal del GRAE i del SEM, que ja no el van poder reanimar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *