Avui entra en funcionament en nou sistema informàtic al Centre Sanitari

És la culminació d’una feina de molts mesos per part del personal que ha implicat el traspàs de 83.000 històries clíniques i 650.000 diagnòstics. Són els expedients de totes les persones de dins i fora de la comarca que en els últims 20 anys han acudit en algun moment o altre a l’ens de salut. Aquesta nova eina permetrà consultar les dades sanitàries dels usuaris des de tots els centres sanitaris i hospitals públics d’arreu de Catalunya.
El traspàs de dades ha implicat la formació de tot el personal assistencial i administratiu que treballa a l’àrea d’atenció primària de l’ens per conèixer el funcionament del nou programari.

La presidenta del Centre Sanitari, Sara Alarcón, destaca que la feina dels últims mesos suposarà una millora substancial en el tractament de dades a l’ens, que suposa posar-se al dia en una qüestió tan sensible. Des de la direcció mèdica destaquen el salt qualitatiu en el tractament i en la gestió de les dades mèdiques que suposa aquest pas. Demanen a les persones usuàries comprensió durant els primers dies de la implantació del nou sistema, sobretot en l’emissió de receptes, baixes laborals i altres tràmits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *