La programació de SFM i el pressupost de Comunicació del 2020, principals qüestions del primer CMC del mandat

La convocatòria de la sessió d’aquest òrgan participatiu sobre la comunicació local tindrà lloc demà a les 6 de la tarda a la sala de plens en una reunió pública i oberta a tothom. Tot i que com a mínim se n’han de convocar dues sessions l’any, aquest 2019 encara NO s’havia celebrat arran de les eleccions municipals i la renovació dels seus membres.

El pressupost de Comunicació per al 2020 es manté en 24.000 euros, tot i que en el capítol d’inversions es destinaran 8.000 euros més en la millora de les instal·lacions d’aquesta ràdio. En la sessió de demà també es parlarà de la programació actual de Solsona FM i dels espais especials nadalencs i es farà un seguiment dels webs i les xarxes socials de l’Ajuntament i de l’emissora.

El Consell Municipal de Comunicació està presidit per l’alcalde, David Rodríguez, mentre que el regidor de l’àrea, Joan Parcerisa, n’és el vicepresident. També hi són representats tots els grups municipals, entitats socioculturals amb presència als mitjans de comunicació locals, el Consell de la Gent Gran, la UBIC, el Consell Escolar Municipal, i les dues tècniques municipals de l’àrea de Comunicació.

Si hi ha públic interessat a fer ús de la paraula, ho ha de demanar prèviament per escrit a la Secretaria de l’Ajuntament i el Consell Municipal de Comunicació acordarà si la intervenció és procedent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *