La Mancomunitat d’Abastament d’Aigua del Solsonès reconstrueix i amplia un dipòsit a Olius

Es tracta del del Rajolí, una construcció de formigó armat de 700 metres cúbics que fa uns anys va patir danys en l’estructura a causa d’un llamp. Subministra la part sud de la comarca i, en tant que els consums han augmentat, la nova infraestructura tindrà capacitat per a 1.500 metres cúbics. El president de la Mancomunitat d’Abastament d’Aigua del Solsonès, Daniel Rovira, destaca la importància d’aquesta intervenció:

El cost del projecte és de 295.000 euros, que es finançaran a través d’ajudes demanades pels ajuntaments que gestionarà conjuntament la Mancomunitat. Es preveu que el nou dipòsit estigui enllestit abans de final d’any.

D’altra banda, s’ha desafectat la caseta de l’antic bombat de Montpol. Es tracta d’una construcció prefabricada de formigó que es troba en desús des de l’any passat, quan es va fer una modernització en el sistema de bombatge per evitar el desnivell i aconseguir millor rendiment. Amb aquest tràmit administratiu, aquesta infraestructura queda oberta a cedir-se a una altra administració que li doni una nova utilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *