La Junta obre les inscripcions per participar a un talent show el Divendres de Carnaval

Es tracta d’una proposta oberta a 10 comparses titulada “La Voig”, una paròdia del concurs televisiu “La voz”. Les comparses que hi vulguin participar han d’escollir un representant o una parella i inscriure’s a través de l’adreça de correu electrònic comparses@carnavalsolsona.com. Es pot triar la cançó que es vulgui i l’organització posarà a la seva disposició un coach per adaptar-ne la lletra i preparar l’actuació, que comptarà amb un cos de ball semiprofessional. “La Voig” es durà a terme a la sala polivalent el Divendres de Carnaval i es podrà seguir per streaming. Les comparses que hi vulguin participar s’han d’apuntar abans del dia 27.

D’altra banda, s’ha posat en marxa la campanya de mecenatge del Pop, el primer element folklòric inclusiu impulsat per l’Amisol, l’Associació de Festes i la Colla Gegantera del Carnaval. Es tracta de recuperar aquesta figura creada l’any 1977, que es va cremar perquè era de grans dimensions i difícil de portar. El nou Pop serà lleuger i permetrà portar-lo a qualsevol persona.

Els mecenes que hi participin amb 20 euros o més rebran un diploma, sortiran a la foto amb tots els mecenes i tindran un parxe exclusiu per la bata. Qui hi col·labori amb més de 50 euros, al marge d’això, el seu nom constarà en una placa a l’interior del gegant i rebrà un clauer exclusiu d’edició limitada fet a mà per l’Amisol. També entraran en el sorteig d’un lot format per productes del Carnaval de Solsona i el Solsonès, un sopar per a dues persones al Restaurant Crisami i un altre al Bar Casal i una visita guiada a Les Casas de Matamargó i una altra per a dues persones de Solsona Experience. La participació a la campanya de mecenatge del Pop es pot fer amb targeta de crèdit o amb transferència bancària i cal comunicar les dades a info@carnavalsolsona.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *