La informació i el material del porta a porta ja han arribat al 40% de les llars solsonines

El repartiment de l’utillatge en el marc de les sessions informatives s’ha fet efectiu a 1.700 domicilis del municipi. Es preveu que la resta de la població ho faci en les sessions programades fins a l’últim dissabte de mes. Tant si s’ha rebut la carta de l’Ajuntament com si no, cal apuntar-s’hi a través d’un formulari en línia al web ajsolsona.cat o trucant al 605 95 87 61.

Un cop es tanqui la fase informativa prèvia, els cubells es podran recollir a l’Oficina Ambiental, al número 31 del carrer de Llobera. Igualment, s’habilitarà un telèfon per als dubtes: el 672 60 13 13. Aquest és el mateix telèfon de contacte per a les persones amb mobilitat reduïda per demanar que els portin el material a domicili durant la primera setmana de novembre.

Recordem que la recollida porta a porta a Solsona s’implementarà a partir del 15 de novembre. Durant aquella setmana es retiraran els contenidors de la via pública. Amb aquest nou sistema es vol incrementar el reciclatge del 40% actual fins a més del 75%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *