La gestió directa de la venda dels fèretres per part de l’Ajuntament implicarà un estalvi d’entre un 25 i un 65% per a les famílies

Si bé fins ara el cost d’un funeral era d’uns 2.300 euros de mitjana, hi haurà una notable rebaixa en començar-se a aplicar els nous preus de caixes. Per exemple, el model amb més demanda passa de costar 1.300 euros a 460. El consistori va treure a concurs el subministrament de fèretres i s’hi va presentar una única empresa proveïdora, Fuster de la Serra. Proporciona cinc models de caixes amb un cost que oscil·la entre els 425 euros la més barata i 720 la més cara, un preu que es redueix entre un 25 i un 65% respecte els fins ara vigents. El regidor responsable dels Serveis Funeraris, Ramon Xandri, explica els motius d’aquesta rebaixa:

 Tot i que a partir del gener s’incrementaran 60 euros els serveis funeraris i els treballs de cementiri, el cost dels funerals per a les famílies serà més baix.

D’altra banda, com a novetat, s’ofereix la possibilitat d’adquirir un llibre de condolences a preu de cost, amb un model més econòmic de 8 euros i mig i un altre amb enquadernació rústica cosida de 27.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *