La Coma i la Pedra protagonitza El Foraster de TV3 d’avui

El programa conduït per Quim Masferrer es podrà veure a partir de 2/4 d’11 de la nit. Comprovarà que el poble és molt més que un destí turístic.

A La Coma, la colla de la rerebotiga de la Dolors esmorza i brinda de bon matí amb “espumoso” mentre que els nens de l’escola dinen cada dia de restaurant. Coneixerà la Genoveva, una dona de 90 anys que gaudeix conduint tot i algunes experiències incòmodes amb la policia. Al Port del Comte, “El Foraster” descobrirà el Forat de la Bòfia a cavall de la moto de neu de l’Albert. A peu de pistes coneixerà el Jaume, un veterà monitor d’esquí que ha mirat de transmetre el secret de l’ofici al seu fill, sense gaire èxit. Quim Masferrer compartirà un sopar de singles amb alguns veïns. A La Pedra hi coneixerà la Lluïsa, que manté viva una certa rivalitat amb els veïns de La Coma, i també a Mossèn Ricard, un capellà amb moltes parròquies i un xic despistat.

Aquesta és la segona vegada que “El Foraster” visita el Solsonès i la Vall de Lord. El 2016 Quim Masferrer va dedicar un programa a Sant Llorenç de Morunys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *