La biblioteca municipal de St. Llorenç reobre avui després de fer reformes i amb un fons bibliogràfic renovat

L’equipament s’incorpora al Sistema de Lectura Pública de Catalunya després d’adaptar els espais i els serveis als requeriments del Departament de Cultura. Igual que la Carles Morató de Solsona, tindrà accés a ajuts per a l’adquisició de fons bibliogràfics i serà punt del Servei Nacional de Préstec Interbibliotecari. A més, els usuaris podran accedir a la resta del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i a la biblioteca digital eBiblioCAT. D’altra banda, es programaran activitats de foment de la lectura organitzades pel Departament de Cultura.

A més, l’equipament estrena un nou fons bibliogràfic valorat en 10.000 euros aportat pel Departament de Cultura. La Central de Biblioteques de Lleida, juntament amb la biblioteca Carles Morató de Solsona, ha supervisat la formació del personal i l’actualització i la informatització dels seus fons documentals a la base de dades del catàleg col·lectiu del Sistema de Lectura Pública.

Els treballs d’adequació han consistit en la renovació del mobiliari i la il·luminació, a més de tasques de manteniment i pintura. Han costat 48.000 euros, dels quals 33.000 els ha aportat la Diputació de Lleida i, la resta, el consistori.

La biblioteca municipal de Sant Llorenç obrirà portes 20 hores setmanals: les tardes de dilluns, dimarts, dijous i divendres de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 i el matí de dimecres de 9 a una.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *