La campanya “I love cine de poble” fomenta la compra d’entrades anticipades durant el confinament per evitar el tancament de petites sales

L’empresa d’exhibició cinematogràfica Circuit Urgellenc, a la qual hi ha el cinema París, ha posat a la venda paquets de 10 i 20 entrades fins al mes de juliol a un preu de 53 i 100 euros respectivament. Ho fa a través de la plataforma online Eventum.365. Els espectadors, que les adquiriran per bescanviar-les quan acabi el confinament, poden accedir a la promoció a través dels perfils de Facebook i Instagram de Circusa o bé a través del web circusa.com. La finalitat és evitar el tancament de les 33 sales de cinema i salvaguardar la plantilla de 60 treballadors durant la crisi del coronavirus. La campanya compta amb el suport de cares conegudes del món del cinema com Sergi López, Isona Passola o David Verdaguer, que han enregistrat un vídeo curt des del confinament demanant suport d’amics i clients habituals del cinema per salvar les sales de poble.

“I love cine de poble” té una segona vessant. Es tracta d’una campanya de crowdfunding en l’àmbit estatal en la qual ofereix la possibilitat de comprar entrades solidàries que aniran destinades a entitats benèfiques a través de la plataforma goteo.com. Entre les associacions que se’n beneficiaran hi ha l’Amisol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *