La biblioteca convoca l’alumnat de cicle superior a dissenyar el punt de llibre commemoratiu del setè aniversari de l’equipament

Cada mes de juny la Carles Morató celebra el seu aniversari publicant un nou punt de llibre. La biblioteca i el Pla Educatiu d’Entorn han convocat el setè Concurs de punts de llibre, enguany adreçat a l’alumnat de 5è i 6è de primària. Els participants han de plasmar en una frase o un text molt breu què inspira la biblioteca o que és allò que els agrada de l’equipament i acompanyar-ho d’un dibuix amb tècnica lliure. El treball s’ha de presentar en una cartolina de 6×21 centímetres amb el dibuix en una banda i la frase i les dades de contacte de l’autor en l’altra. El disseny guanyador es publicarà i l’autor es premiarà amb la subscripció gratuïta a una revista per un any.

Les propostes es poden presentar fins a final de mes presencialment a la biblioteca o bé per correu electrònic en format digital a l’adreça biblioteca.solsona@ajsolsona.cat. El jurat valorarà l’originalitat del contingut tant gràfic com escrit. En formaran part representants de la biblioteca, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidora de Cultura. El veredicte es farà públic el 7 de juny i tots els treballs presentats s’exposaran a la biblioteca i a les xarxes socials. L’any passat, d’entre la trentena de propostes, va quedar guanyadora la de Txell Cardona Farràs, de l’escola El Vinyet. Podeu consultar les bases completes del concurs al web bibliotecasolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.