Junts per Solsona no dona suport a la modificació de plantilla de l’Ajuntament en no compartir el model d’organització de la Policia Local que té el govern

La proposta de l’executiu passa per modificar algunes qüestions amb la mirada posada al futur sobre com es vol estructurar el personal del consistori. La incorporació d’un segon caporal de la Policia Local en detriment d’una plaça d’agent no convenç els de Marc Barbens:

El regidor d’Administració, Ramon Xandri, defensa que el seu model de policia passa tenir per 15 efectius entre els quals un sergent i dos caporals. Al marge d’aquest lloc de treball, els principals canvis a la plantilla són que les places de tècnic d’inserció laboral i orientador juvenil deixen de ser temporals i s’incorporen a la plantilla, l’auxiliar administratiu de la biblioteca passa a ser tècnic auxiliar de biblioteca i un dels encarregats d’equipaments culturals s’adscriu a la brigada amb suport a Cultura.

Pel que fa a la modificació de la Relació de Llocs de Treball, Xandri explica que s’han actualitzat les funcions de 17 places per adaptar-les a la realitat actual.

Tant des de Junts per Solsona com des de la CUP han acusat el govern de no facilitar-los prou informació. Des del PSC consideren que aquests passos són insuficients. Mohamed el Mamoun defensa que cal convocar concursos de les diferents places en considerar que n’hi ha massa ocupades de forma temporal. En aquest sentit, l’alcaldessa, Judit Gisbert, ha avançat que, arran d’un canvi de normativa, l’Ajuntament està treballant en un pla d’estabilització de la plantilla, que ha d’estar enllestit abans del juny. Tant la modificació de la plantilla com la Relació de Llocs de Treball van rebre el vot contrari de Junts. La CUP i el PSC es van abstenir en la plantilla però van votar conjuntament amb el govern en el punt referent a la Relació de Llocs de Treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *