Judit Gisbert aspirarà a la reelecció com a alcaldessa de Solsona

L’assemblea d’Esquerra ha ratificat per unanimitat la seva candidatura, que era única. Estarà acompanyada d’un equip majoritàriament renovat i rejovenit, amb la intenció que vinculi reptes nous amb l’experiència de govern. Els noms de les persones que formaran part de la llista es revelaran en les properes setmanes. Judit Gisbert posa èmfasi en el treball en equip i en el benestar de la ciutadania com a eix central. En destaca intensificar el treball als barris i incidir en tot tipus de realitats.

La candidata d’Esquerra a l’alcaldia de Solsona ha posat l’accent en els aspectes positius dels temps actuals, com la unió d’esforços en causes conjuntes, que permeten sumar en temes feministes, ecologistes i socials. Amb tot, Judit Gisbert reconeix la complexitat del mandat actual, marcat per les conseqüències sanitàries, socials i econòmiques de la pandèmia. Malgrat això, destaca que tenen capacitat de gestió, esperit de treball i vocació pública per teixir nous projectes.

Judit Gisbert es va convertir en la primera alcaldessa de Solsona el setembre de l’any passat després de la renúncia al càrrec de David Rodríguez. Des del 2019 és regidora de Cultura, Salut i Igualtat i, inicialment, també d’Educació. Professionalment, és diplomada en Dietètica i Alimentació i ha treballat en els sectors de la farmàcia i l’alimentació. També ha format part de nombroses entitats del teixit local solsoní, del qual se’n declara ferma defensora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *