Juan de la Rubia donarà el tret de sortida al Cicle de concerts inaugurals de l’orgue de Solsona

L’organista titular de la Sagrada Família serà l’encarregat d’iniciar aquestes actuacions del renovat instrument històric de la Catedral. La cita serà el diumenge 2 de juliol a les 7 de la tarda i les entrades es poden comprar anticipadament a través de la plataforma d’Entrades Solsonès o bé a la mateixa Catedral una hora abans de començar.

Al marge del de Juan de la Rubia, el cicle té programats tres concerts més. El 13 d’agost, l’organista alemany Johannes Geffert protagonitzarà una de les actuacions de l’AIMS, l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona. La següent, per Festa Major, anirà a càrrec d’organistes solsonins i portarà per títol “Llibertat d’orgue”. Antigament hi havia uns llibrets que tenien els organistes amb música no oficial que es podien prendre la llibertat d’interpretar en algun moment.

Els concerts es faran a la Catedral en diumenge a les 7 de la tarda. L’entrada costa 15 euros, gratuïta per als menors de fins a 14 anys. Al marge de finançar l’actuació, els diners que es recaptin serviran per acabar de pagar els treballs de restauració de l’orgue.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *