Informació i literatura, principals ingredients de la programació nadalenca de Solsona FM

Com cada any per aquestes dates, l’emissora municipal prepara diversos espais especials per commemorar les festes nadalenques.

El 2021 ha estat especialment intens informativament parlant al Solsonès i en recollirà els fets més destacats l’Anuari 2021, el resum informatiu de l’any. Els capítols temàtics es podran sentir en l’horari dels butlletins i de l’Informatiu entre el dia 20 i el 7 de gener de dilluns a divendres a les 13 i a les 20h. A més, el 31 de desembre i el 5 i el 7 de gener (17h) i l’1, el 2, el 6 i el 9 de gener (12h) s’emetrà l’Anuari complet. D’altra banda, l’equip d’informatius també ha preparat l’Agenda de Nadal, amb tots els actes d’aquestes dates detallats. S’emetrà també a partir de dilluns i fins al 9 de gener cada dia a les 11:45, 15:45 i 19:45 (dissabte i diumenge també a les 8:45).

Poemes i nadales

Un dels clàssics del Nadal a Solsona FM són les nadales premiades al concurs convocat pel Consell Comarcal. S’emetran amb la veu dels seus autors entre el dia 20 i el 9 de gener diàriament a 2/4 de 2 del migdia i a 2/4 de 6 de la tarda. A més, en aquesta ocasió, el Club de lectura de la gent gran recita Foix i Maragall. Una vintena de membres llegiran els poemes “Soleiada”, “Si l’altra nit jo cavalcava al ras” i “Tothom ho sap i és profecia” els dilluns 27 de desembre i 3 de gener a les 7 de la tarda.

Els programes es vesteixen de Nadal

Com no podia ser d’una altra manera, el Racó Literari, conduït per Angelina Solé, ens oferirà textos nadalencs entre el 27 i el 31 de desembre en l’horari habitual del programa, de dilluns a divendres a 2/4 de 9 del vespre. D’altra banda, les tres properes setmanes es podran escoltar contes nadalencs de Montserrat Riu a l’espai El Rebost dels Contes. Serà de dilluns a divendres a ¾ de 3 de la tarda i a ¾ de 9 del vespre.

Podreu trobar tots aquests espais al web de Solsona FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *