En marxa les obres de la variant de Su

La Diputació de Lleida està arranjant el tram comprès entre els quilòmetres 10 i 11 de la LV-3002 al seu pas per Su. La construcció de la nova variant de Su substituirà els revolts actuals per una llarga corba que afavorirà una conducció més còmoda i segura. Els treballs, adjudicats a l’empresa Pasquina, tenen un pressupost de prop de 570.000 euros.

L’alcalde de Riner, Joan Solà, destaca que contribuirà a la dinamització econòmica i turística del municipi en tant que millorarà la connexió entre Cardona i el Santuari del Miracle, dos punts turístics i culturals de primer ordre. L’altre avantatge és la millora de la seguretat. Joan Solà:

L’alcalde de Riner destaca que aquest tram de carretera era un escull perquè la Diputació de Barcelona arrangés el tram de la BV-3002 entre la finalització del terme municipal de Riner i fins a Cardona. Joan Solà assenyala que ara els esforços s’hauran de centrar en la reivindicació d’aquest tram per tal que el vial que connecta la C-55 i la carretera de Biosca quedi íntegrament en bones condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *