Els regidors solsonins faran la primera visita als barris del mandat els propers dies

Es duran a terme entre divendres vinent i el 6 de juliol en cadascun dels 17 sectors de la ciutat, seguint aquesta fórmula de participació ciutadana. A banda del regidor de govern adscrit, s’ha ampliat la delegació amb el nomenament de regidors adscrits adjunts de Treballem per Solsona a petició d’aquest grup.

Les visites als barris arrencaran divendres vinent a 2/4 de 8 del vespre davant del cinema París pels veïns de Sant Ramon amb Esther Espluga. Dissabte que ve hi haurà molta activitat. A 2/4 d’11, Ramon Montaner i Marc Barbens seran al Pont, Esther Espluga al barri Josep Torregassa i Sant Jaume, Pilar Viladrich al Camp i Joan Parcerisa a La Plana. A les 12, el mateix regidor serà a la sala cultural de l’Ajuntament amb el veïnat del Vinyet i Maria Moumen a la Creu Blanca. A les 4 de la tarda, Pilar Viladrich convoca els veïns del Tossal i el Serrat d’en Mingo juntament amb Marc Barbens. El diumenge 30, a 2/4 d’11, Esther Espluga serà al Mirasol amb Jordi Sendarrubias i a les 12, Ramon Montaner a la Creu de Sant Joan amb el mateix regidor de Treballem per Solsona.

La resta de convocatòries seran el següent cap de setmana. Pilar Viladrich tancarà la ronda al Camp del Molí el divendres 5 de juliol a 2/4 de 8. El dissabte 6 a 2/4 d’11, Albert Colell i Jordi Sendarrubias seran al Turó de Sant Magí i a la zona esportiva mentre que Joan Parcerisa serà a Cal Xuxa amb Isabel Pérez. A les 12, Albert Colell seguirà a la Cabana d’en Geli amb Marc Barbens mentre que Ramon Montaner i Isabel Pérez es podran trobar a Cal Llarg. Finalment, a les 4 de la tarda, Albert Colell serà als Masos i Maria Moumen i Isabel Pérez, al nucli antic.

Habitualment, les visites de barri es duen a terme a la primavera i a la tardor, però en aquesta ocasió s’ha endarrerit pel canvi d’Ajuntament de l’estiu passat i l’encadenament de períodes electorals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *