El Solsonès, protagonista en el primer cap de setmana del cinquè Festival Espurnes Barroques

S’estrenarà demà a 2/4 de 9 del vespre amb la inauguració d’una exposició a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal. En el marc de la Fira de Sant Isidre obrirà portes la mostra dels Bonecos de Santo Aleixo, uns titelles portuguesos documentats ja al segle 18, en la representació dels quals la música hi juga un paper fonamental. És una de les relíquies teatrals europees més singulars. Es podrà visitar fins al dia 22 i en horari escolar hi passaran a fer tallers mig miler d’estudiants del Solsonès.

Dissabte Espurnes Barroques viatjarà fins a La Pedra i Madrona. Ho destaca el director artístic del festival, Josep Barcons:

Diumenge la soprano solsonina Montserrat Isanta i el seu grup Pretérito Imperfecto actuaran a Súria, al Santuari de Coaner. A la tarda, Espurnes Barroques visitarà per primer cop Barcelona, amb l’estrena peninsular de l’òpera San Ignacio de Loyola. Serà a l’església dels Jesuïtes del carrer Casp a 2/4 de 6 de la tarda de la mà del conjunt canari Las Hespérides. Les entrades es poden comprar anticipadament a espurnesbarroques.cat o el mateix dia a taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *