El Solsonès participa activament en un projecte transfronterer d’experiències turístiques a banda i banda del Pirineu amb una vuitantena d’empreses implicades

Es tracta d’Epiremed, una iniciativa publicoprivada per promocionar el turisme sostenible i responsable a set comarques del Pirineu i el Prepirineu de Lleida conjuntament amb la Catalunya Nord. La plataforma proposa 17 rutes temàtiques amb més de 200 activitats que es plantegen com a experiències turístiques. El Solsonès, amb una setantena d’allotjaments i una dotzena d’activitats, entre d’altres, és una de les comarques amb més empreses i serveis implicades en aquest projecte. Durant aquest any aquesta oferta es vol fer arribar al nord i al centre d’Europa però sense oblidar el territori. Ho destaca Carles Barcons, president de la Confederació del turisme rural i l’agroturisme de Catalunya:

Per la seva banda, la responsable del Pla d’Acció Epiremed de Turalcat, Montserrat Coberó, posa de relleu que és un portal d’experiències molt inspirador amb una oferta turística i de serveis molt sòlida. En aquest sentit, posa de relleu que el Solsonès hi potencia el barroc, el turisme de natura i experiències singulars com el Zoo del Pirineu. Amb tota aquesta oferta, es treballa per fer-la arribar a mercats de proximitat. Montserrat Coberó:

     En aquest sentit, s’ha obert un concurs a Instagram que convida a compartir les experiències rurals publicant-ne imatges a aquesta xarxa social. S’hi pot participar fins al dia 26 penjant les fotografies amb les etiquetes #epiremed i #concurs-solsones. Entre tots els participants se sortejarà un dinar per a 4 persones en un restaurant emblemàtic de la comarca que, en el nostre cas, serà La Cabana d’en Geli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.