El Si Vols torna a Solsona FM donant continuïtat a la fórmula original i amb periodicitat mensual

El primer programa de la nova temporada arribarà dijous a les 20.40h i es podrà seguir tant per la ràdio com pel canal de Youtube de la ràdio

Després del retorn fugaç per la precampanya de les municipals, el Si Vols torna a la graella en una nova etapa, després d’emetre’s setmanalment entre el 2006 i el 2011. L’equip encapçalat per Ramon Segués torna a Solsona FM amb la intenció d’entretenir amb contingut; donar a conèixer persones, llocs i curiositats i fer crítica política i social amb humor, ironia i bon rotllo. El primer programa arribarà el proper dijous, 22, a les 20.40h., amb Jaume Subirà com a convidat.

L’estructura del programa serà l’original, amb l’editorial i el sumari amb el Ramon Segués. El conductor del programa, juntament amb Josep M. Pujol i el Josep Pelegrina ‘Pele’ seran els encarregats de repassar l’actualitat i d’entrevistar alguna persona amb una trajectòria interessant en l’àmbit local, comarcal o nacional. Com sempre, ho faran en aquell clima de confort i proper per sorprendre la persona convidada. Al final de l’entrevista, l’Anna Molins, amb la seva Llicència per preguntar, li farà preguntes personals, concretes i de resposta curta. La Isabel Soler ens portarà per Llocs amb encant desconeguts d’arreu del món mentre que també faran el viatge a la inversa per conèixer solsonins escampats pel món. Finalment, tancarà el programa La Punxa del Jordi Vilalta, amb la seva visió àcida i sarcàstica de l’actualitat i el que ens envolta. L’equip tècnic del programa estarà integrat per Jaume Subirà al control tècnic i Marc i Jordi Vilà, de Vilà Produccions, a la part audiovisual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *