El fins ara director mèdic del Centre Sanitari, Juan Campus, és el nou gerent de l’ens

Ahir el va nomenar la Junta per majoria amb les úniques abstencions dels representants de l’Ajuntament d’Odèn, del col·lectiu d’infermeria i del personal d’administració i auxiliars d’infermeria. Dedicarà a aquesta tasca un 30% de la jornada, que se li retribuirà amb 15.000 euros bruts anuals.

En la primera Junta del Centre Sanitari d’aquest mandat es va donar compte del nomenament de membres d’aquest organisme i de la comissió de govern. Són un veí de cada municipi del Solsonès i un representant de la Fundació Hospital Pere Màrtir Colomés, el Sol del Solsonès, el Consell de la Gent Gran de Solsona i el CatSalut i tres treballadors del Centre Sanitari que representen a cadascun dels col·lectius que en formen part. La Junta es reunirà l’últim dimarts de març, juny, setembre i desembre a les 7 de la tarda. Així mateix, es va aprovar la delegació de competències de la Junta a la Comissió de Govern.

També es va aprovar el pressupost per a l’any vinent del Centre Sanitari, que creix en un 8,5% i se situa en 6,8 milions d’euros. El capítol de personal és el que s’endú major part del gruix, 5 milions. Les transferències corrents baixen un 4% en tant que no hi ha l’aportació del sou del gerent. Pel que fa a les inversions, no se’n preveuen, tot i que s’han demanat diverses subvencions a la Diputació de Lleida per poder front al finançament d’algunes actuacions. El pressupost 2024 del Centre Sanitari va rebre el suport de tots els membres exceptuant les abstencions dels representants del col·lectiu d’infermeria i del personal d’administració i auxiliars d’infermeria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *