El Festival Espurnes Barroques encara el segon cap de setmana amb entrades exhaurides per a 3 de les 6 propostes

Encara hi ha algunes localitats disponibles per a la conferència gratuïta de demà a les 8 del vespre a l’església parroquial de Cardona. Xavier Pastrana, director de l’Ensemble O Vos Omnes, parlarà de Josquin il·lustrant-ho amb exemples en directe amb les veus de la Coral Cardonina. També hi ha algunes places pel concert de dissabte a 2/4 de 12 a la col·legiata del Castell de Cardona. Les veus de la formació Ensemble O Vos Omnes serviran de base a les improvisacions al saxo de Gerard Marsal.

Per contra, ja no hi ha places per a la conferència de Jordi-Agustí Piqué sobre l’Stabat Mater de Pergolesi, que a causa de les restriccions per la Covid, es farà en format telemàtic dissabte a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala d’Actes de la Casa Gran del Miracle. Cartell de complet des de fa setmanes també per al concert d’aquesta obra que es farà dissabte a les 8 del vespre a l’església de Sant Pere de Vallferosa.

Pel que fa a la programació de diumenge, últimes localitats disponibles per a l’actuació de l’Acadèmia 1750 a la cerveseria La Guineu de Valls de Torroella amb la clavecinista Inés Moreno. A 2/4 de 12 interpretaran diverses obres que sonaven a la Barcelona del segle 18, entre les quals el Concert per a dos clavicèmbals de Pergolesi. El concert s’acompanyarà del tast de tres cerveses explicades pels responsables de La Guineu.

A la tarda, Alba Careta versionarà barroc en clau de jazz a Sant Miquel de Castelltallat, una proposta amb les entrades exhaurides.

Pel que fa al vessant social i educatiu, Alba Careta farà un assaig general del concert de diumenge al Garden d’Ampans aquesta tarda i demà a la tarda Gerard Marsal oferirà un taller d’improvisació als alumnes de Musicant de Cardona. Dissabte a la tarda O Vos Omnes actuarà en exclusiva pels usuaris de l’alberg Cal Salvador de Cardona mentre que dilluns al matí els alumnes de l’escola Sant Esteve de Valls de Torroella podran conèixer el funcionament d’un clavicèmbal de la mà d’Inés Moreno.

Per comprar entrades anticipades pels concerts de dissabte al matí a Cardona i diumenge al matí a Valls de Torroella es pot fer a través del web espurnesbarroques.cat. Anticipadament costen 15 euros i a taquilla es vendran a 18.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *