El CTFC rep el premi a la Trajectòria Institucional a la Nit de la Biodiversitat

És la segona edició d’aquests guardons que atorga la Fundació Barcelona Zoo. L’acte, que ha comptat amb la presència d’un centenar d’experts de diferents disciplines relacionades amb la biodiversitat, ha estat un reconeixement a la contribució realitzada per institucions i professionals en l’àmbit de la divulgació, la recerca i la conservació de la biodiversitat, especialment en l’àmbit català. 

El premi a la trajectòria institucional ha recaigut en el CTFC per la seva contribució a donar un paper rellevant a la ciència en l’àmbit de la gestió forestal sostenible, la biodiversitat i la bioeconomia circular.  Ha recollit el premi el director del CTFC, Antoni Trasobares, que ha estat acompanyat per Roser Maneja, directora adjunta de recerca, Gerard Bota, director adjunt del programa de Dinàmica del Paisatge i Biodiversitat i diversos membres del grup de Biologia de la Conservació.  

El programa de recerca de Dinàmica del Paisatge i Biodiversitat està dedicat a la biologia de la conservació, l’anàlisi i planificació territorial, i en els efectes del canvi global en la biodiversitat i els ecosistemes. Des de fa més de 20 anys, estudia la biologia i l’ecologia d’espècies i hàbitats amenaçats a Catalunya, les interaccions entre les activitats agrícoles i forestals amb la biodiversitat per tal d’aportar informació per la seva gestió i conservació. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *