Obertes les inscripcions a les activitats de la dinovena Setmana de la Gent Gran

El gruix de propostes es concentrarà entre els dies 12 i 18 però la setmana vinent ja hi ha algunes propostes prèvies. Les persones interessades es poden apuntar als Serveis Socials de l’Ajuntament. La majoria de propostes són gratuïtes, excepte l’obra de teatre, l’entrada al Zoo del Pirineu i el dinar de cloenda.

D’entre les novetats de la programació hi ha l’exposició “Anem de bodes”, que mostrarà fotografies, vestits i altres elements nupcials anteriors als anys 80. L’associació Giga ha organitzat un bingo musical i el dia 15 es farà un laboratori de lectura sobre històries d’avis. La doctora en Psicologia Maria Jesús Comellas oferirà una xerrada sobre l’experiència de la gent gran mentre que l’escriptor i activista Jordi Lozano impartirà una conferència sobre les persones LGTBIQ+. Les sortides seran una visita al Zoo del Pirineu i una passejada comentada al nou espai natural de les basses del Riu Negre.

Una altra novetat destacada és que voluntaris de Creu Roja Solsonès i Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys ofereixen acompanyament per anar a la Festa d’Homenatge a la gent gran del dia 18. No només es facilitarà el desplaçament sinó que també se l’acompanyarà durant el dinar. Qui hi estigui interessat ho ha de demanar als Serveis Socials municipals.

La Setmana de la Gent Gran també recupera el teatre després de la pandèmia. El grup de teatre de la Gent Gran interpretarà la comèdia “Camacu” el sentit comú, escrita per Ester Colell i adaptada i dirigida per Ricard Salvà.

Organitzen la Setmana de la Gent Gran la regidoria d’Afers Socials per mitjà dels Serveis Socials i el Consell de la Gent Gran de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *