El Consell Comarcal treu a concurs tres places per a joves inscrits al programa Garantia Juvenil

Es tracta d’un lloc de treball de tècnic jurídic, un altre de tècnic d’habitatge i un creador de continguts digitals. Per aspirar a aquestes places, cal tenir entre 19 i 29 anys i estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya com a Demandant d’Ocupació No Ocupat.

Plaça de tècnic del SAI

D’altra banda, l’ens intermunicipal ha convocat una plaça de tècnic del Servei d’Atenció Integral, el SAI, per desenvolupar el pla comarcal LGTBI del Solsonès. El lloc de treball és a jornada completa i amb caràcter interí fins a la cobertura definitiva de la plaça sempre i quan la Generalitat mantingui la dotació econòmica. Els aspirants han de tenir la titulació universitària en educació social, treball social, psicologia, psicopedagogia, pedagogia, antropologia social o sociologia. A banda de la valoració de mèrits, el tribunal tindrà en compte l’experiència laboral com a especialista en igualtat de gènere o diversitat sexual ja sigui en l’àmbit públic o privat. També es tindran en compte els cursos, seminaris i jornades de formació específics; postgrau o doctorat.

Les persones interessades han de presentar la documentació al Consell Comarcal en un termini de 20 dies naturals a partir d’avui. D’entre les persones candidates es constituirà una borsa de treball per a possibles futures substitucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *