La biblioteca organitza dues activitats familiars gratuïtes per les vacances de Nadal

S’han obert les inscripcions per a un taller i una presentació de llibre el dia 28 i un laboratori de lectura el 4 de gener.

Dijous vinent a les 5 de la tarda, la il·lustradora Anna Font presentarà el llibre “Un bon amic” i oferirà un taller al voltant d’aquesta història. S’adreça a les famílies amb infants a partir de 4 anys. L’últim àlbum il·lustrat de l’autora, guardonada amb diversos premis, parteix de la proposta de fer un bon amic en moments d’avorriment. Els protagonistes són un infant que desborda creativitat i el seu amic imaginari i és un llibre-joc per tal que els més petits connectin amb el seu propi cos i creïn nous personatges.

La segona proposta nadalenca de la biblioteca es farà el 4 de gener a les 5 de la tarda. S’adreça als lectors d’entre 5 i 12 anys acompanyats de les seves famílies i consisteix en el laboratori de lectura “Missió ODS”, en el qual hauran de salvar el món. Els participants hauran de seguir les instruccions d’una andròmina estranya amb un missatge important i uns codis secrets per desxifrar. A través de contes i àlbums il·lustrats, reflexionaran sobre els objectius de desenvolupament sostenible en un espai de conversa en famílies sobre el que cal millorar, revertir i transformar del dia a dia. Es tracta d’una activitat de l’IbbyCat-Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil que arriba a Solsona amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat.

Les inscripcions per a totes dues propostes són gratuïtes, però cal apuntar-se prèviament a la biblioteca de forma presencial, enviant un correu electrònic a biblioteca.solsona@gencat.cat o bé trucant al 973 48 38 39.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *