El Centre Sanitari preveu administrar 1.500 dosis de la vacuna antigripal i més de 700 de recordatori de la covid

Avui es dona el tret de sortida a la campanya de vacunació adreçada als majors de 60 anys. Les persones que vulguin rebre conjuntament les vacunes antigripal i quarta dosi de la covid o bé un dels dos vaccins, poden demanar cita al Centre Sanitari trucant al 973 48 11 72 de les 8 del matí a les 8 del vespre. Cal acudir-hi amb mascareta i portar la targeta sanitària.

L’ens de salut ja va començar a administrar vacunes contra la grip el passat 26 de setembre a residències, majors de 80 anys i pacients d’atenció domiciliària.

Aquesta campanya del Departament de Salut té com a objectiu protegir les persones més vulnerables i disminuir al màxim possible la incidència del virus en els grups de risc. S’adreça a majors de 60 anys, persones amb alguna condició de salut prèvia considerada de risc, personal de centres sanitaris, residències, farmàcies o cures domiciliàries i persones convivents amb pacients de risc.

Pel que fa a la vacuna contra la covid, per rebre una nova dosi cal que hagin passat almenys 3 mesos des de la infecció si es tracta de majors de 80 anys o 5 mesos en el cas de menors d’aquesta edat. En cas de no haver estat infectat recentment, han d’haver transcorregut 5 mesos des de l’última dosi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *