El Centre Sanitari posa en marxa la campanya de vacunació simultània contra la grip i de reforç contra la covid

Aquesta setmana, l’ens de salut ha començat a administrar aquestes vacunes amb la voluntat de protegir i immunitzar al màxim la ciutadania davant els virus respiratoris que augmenten sobretot a la tardor i a l’hivern, especialment aquelles persones amb més risc de patir complicacions.

La principal novetat és que Salut inclou a la campanya de vacunació antigripal els infants sans d’entre 6 mesos i 5 anys, que rebran una única dosi. És un dels grups d’edat que més pateix la infecció i que pot presentar complicacions greus.

La campanya s’adreça especialment a majors de 60 anys, persones amb malalties cròniques o obesitat, dones embarassades, persones amb immunosupressió, professionals sanitaris i sociosanitaris i altres serveis essencials i crítics. Enguany també es recomana la vacunació a les persones fumadores. Qui formi part d’algun d’aquests col·lectius pot demanar cita per vacunar-se trucant al Centre Sanitari al 973 48 11 72 de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre. També es pot sol·licitar en línia a través de “La Meva Salut”, a l’apartat de “Cites”, clicant a “Cites i consultes d’atenció primària “ i triant l’opció “Vacunació”. Una altra opció és el web citasalut.gencat.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *