El Centre Excursionista del Solsonès proposa endinsar-se a la muntanya de la mà del trenta-dosè Cicle de Projeccions

Es farà els dissabtes de novembre a 2/4 de 10 del vespre al Teatre Comarcal i l’entrada és gratuïta.

Arrencarà la setmana vinent amb “Liken: Obrint traça”, d’Anna Zamorano. Narra la història d’Oriol Baró, nascut a la Pobla de Lillet i resident a Barcelona, que va fabricar uns esquís de fusta amb uns amics i va decidir retornar a les seves arrels. Tot i que no és un repte senzill, aconsegueix viure prop de les muntanyes i la natura i dedicar-se a temps complet i en solitari a Liken, la seva marca d’esquís artesanals a mida.

La segona sessió versa sobre bikepacking al Sultanat d’Oman. Ricard Calmet i Alba Xandri van emprendre una travessa de més de 1.000 quilòmetres amb bicicleta per explorar aquestes muntanyes que s’alcen entre el mar i el desert.

El dia 19, el Cicle de Projeccions del Centre Excursionista viatjarà a Nevado Alpamayo, considerada la muntanya més bonica del món. Ho farà de la mà de Carles Bascompte Viladrich i Jordi Solé Valldaura, dos aficionats que han aconseguit fer realitat el seu somni d’anar-hi.

La cloenda del cicle, com sempre, serà Sensacions-22, un compendi de vídeos de 5 minuts de diverses experiències que han viscut els socis l’últim any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *