El Carnaval de Solsona vol que els joves d’entre 12 i 16 anys se sentin més implicats a la festa

Amb aquest objectiu neix la 68a, un espai on poder donar idees, fer propostes i fer saber tot el que els manca. És una iniciativa de la Junta i la Minijunta, que l’any passat ja van començar a programar actes específics per als adolescents. Miquel Pérez, president de la Minijunta, explica com funcionarà aquest espai de trobada:

Es tracta que els joves d’entre 12 i 16 anys se sentin més partícips de la festa, ja que, d’una banda, els actes de nit a la sala polivalent es reserven a majors de 16 anys i, de l’altra, són massa grans per a les propostes del Carnaval infantil.

La primera reunió de la Seixanta-vuitena es farà el 7 de gener. Les comparses que en vulguin formar part poden enviar un correu electrònic a minijunta@carnavalsolsona.com indicant el nom de la persona que assistirà a la trobada i el de la comparsa.

Paral·lelament, la Minijunta ja ha escollit el disseny del cartell guanyador del Carnaval Infantil 2023. És obra del solsoní Oriol Rodríguez i consta d’un dibuix amb retoladors en el qual hi apareixen diferents elements característics de la imatgeria festiva del Carnaval.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *