Demà es posen a la venda la revista i la pel·lícula del Carnaval

La publicació que substitueix el programa habitual inclou un còmic inèdit mentre pel que fa al vídeo de la cinquantena edició es pot optar pel format DVD, al preu de 12 euros, o només digital, que en costa 10. Es podrà comprar a l’Amisol Store o bé a la Gasolinera Setelsis, l’Estanc de Baix, El Drac, Somnis de Paper, Cal Verdaguer o la Botigueta de Riuverd. Cada revista inclou un codi per desbloquejar el vídeo i veure’l sempre que es vulgui.

Les mesures de prevenció de la pandèmia també han fet que l’Associació de Festes del Carnaval enguany no obri botiga. Els socis rebran a casa els carnets i parxes d’enguany juntament amb una mascareta exclusiva pels majors de 16 anys confeccionada juntament amb la Colla Gegantera. Per tal que arribi a tothom, la Junta fa una crida als socis perquè actualitzin les dades de contacte, especialment l’adreça postal. Es pot fer a través d’un formulari que es pot trobar  a l’accés per a socis del web del Carnaval.

Espedrera 2022

D’altra banda, la comparsa Espedrers ha fet públic que està covant un ambiciós projecte entorn del Carnaval de Solsona i la seva gent, que es presentarà durant la setmana de Carnaval a través d’un audiovisual. Avancen que més enllà d’incidir en aspectes de la festa, esdevindrà una iniciativa a nivell de ciutat i de comarca que abraçarà altres àmbits més enllà del cultural. Tot i que no n’han volgut avançar més detalls, avancen que els propers dies aniran revelant sorpreses amb l’ajuda de l’Espedrera, els bufons i els gegants a través del web espedrers.cat i el compte d’Instagram espedrera2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *