Castellar de la Ribera posa en marxa la nova Temporada Cultural

Consta de quatre actuacions en diferents punts del municipi des d’ara i fins a l’agost que portaran sobretot música en directe.

Arrencarà aquest diumenge a les 6 de la tarda al local social de Castellar de la Ribera amb l’il·lusionista solsoní Pere Rafart. Durant una hora, oferirà un xou de màgia de proximitat i d’autor amb molt humor. L’aforament està limitat a 60 persones i l’entrada costa 10 euros, gratuïta per als menors de 18 anys. Les entrades es poden comprar anticipadament a través de la plataforma de Turisme Solsonès tot i que n’hi haurà a taquilla a partir d’una hora abans de cada espectacle.

La Temporada Cultural de Castellar de la Ribera, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, continuarà el 15 de juny a Sant Andreu de Clarà amb l’actuació de la Coral Polifònica de Puig-Reig, amb un concert amb estils variats. Les altres dues propostes arribaran a l’agost. Un any més, el municipi bressol del director artístic de l’AIMS, Peter Thiemann, acollirà una actuació del Festival de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona. La cita serà el 16 d’agost a Sant Julià de Ceuró. L’última actuació anirà de la mà de la rumba de la formació local The Velcros. Serà a la mitjanit del 30 al 31 d’agost sota les alzineres del costat del pavelló poliesportiu de Castellar. L’entrada és gratuïta i l’aforament està limitat a 500 persones. Per a més informació sobre la Temporada Cultural de Castellar de la Ribera us podeu adreçar a l’Ajuntament o a l’Oficina de Turisme del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *