Demà obre portes la pista poliesportiva a l’aire lliure de la Cissa

Inclou una pista de futbol sala, una de bàsquet i un minibàsquet i s’hi podrà accedir lliurement, sota la responsabilitat dels usuaris, entre les 9 del matí i les 9 del vespre, entrant pel carrer de Busa. Els menors de 10 anys hi hauran d’anar acompanyats d’un familiar o persona adulta que es faci responsable de la seva supervisió i vigilància. Dins de les pistes, no es permet l’entrada d’animals ni fumar ni beure begudes alcohòliques.

La pista de la Cissa s’estrena dos anys després del trasllat de l’escola El Vinyet a l’edifici definitiu i és l’indret on hi havia instal·lats els mòduls del centre. Progressivament, s’aniran adequant les altres dues pistes pendents. L’actuació s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament de Solsona per potenciar els equipaments de lleure exteriors, especialment per a aquells infants que ja no fan ús dels parcs infantils. El consistori té previst d’anar habilitant espais a l’aire lliure en altres indrets de la ciutat.

Ahir el Consell d’Infants de Solsona ja va fer-hi una primera visita per valorar-ne possibles millores i proposar activitats per inaugurar la pista. També van anar al pumptrack, situat al mateix sector, per proposar millores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *