Aquest vespre, l’Ajuntament de Solsona celebra un ple extraordinari per resoldre el contracte de la recollida selectiva porta a porta

Després de 7 mesos, la sessió es tornarà a celebrar presencialment a la sala de plens.  

Es tracta del pas previ a l’adjudicació del contracte a la mateixa empresa que actualment treballa per l’Ajuntament, Jaume Oró. El pressupost base de la licitació presentat per l’única que s’ha presentat al concurs d’adjudicació, és de 4,3 milions d’euros per una durada de 4 anys, i prorrogable a 4 anys més. Per tant, si la sessió d’avui ho aprova, el mes que ve es preveu la formalització del contracte, que inclou tant la recollida i el transport de residus com la neteja viària. La previsió de la regidoria de Medi Ambient és implantar el porta a porta a l’octubre.

En aquest sentit, un altre dels punts de l’ordre del dia serà la revocació de l’acord amb què es delegava al Consell Comarcal la gestió de les competències en la recollida de paper, cartró, vidre i envasos.

Per últim, el ple d’avui també inclou votar l’adhesió de l’Ajuntament de Solsona a l’AMEP, l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública i l’aprovació de la modificació del Protocol general de serveis de la Xarxa Audiovisual Local. La sessió tindrà lloc aquest vespre a les 9.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *