Adrià Duarri i Mavi Gil coronen la setena Passos de Gegant

El campió va completar el recorregut de 23 quilòmetres amb un temps de dues hores, 22 minuts i 3 segons, seguit de Karim Cabeo, amb dos minuts més, i el solsoní Marc Malé, que va entrar tercer amb un temps de 2:26. La solsonina Mavi Gil, per la seva banda, va ser la guanyadora en categoria femenina amb un temps de 2:57.

Pel que fa a la cursa de 10 quilòmetres, podi femení a casa amb Núria Riu, onzena de la general amb un temps de 54 minuts i 10 segons. El campionat masculí va anar a parar a Viladecavalls amb Jordi Gallego, seguit de Sancho Ayala, amb només 30 segons de diferència, i Josep Lladó.

El quilòmetre vertical infantil el va liderar Oriol Cercós Bernaus de l’ETFEM amb 8 minuts i 55 segons, seguit de Vladiir Santamaria, amb 9 minuts i 20 segons, i Nil Altarriba Solà, amb 9:42. Laia Cortina va ser la primera fèmina amb un temps d’11:32 i onzena de la general.

El Castell de Lladurs i la rasa de Meix van ser els punts més especials del recorregut. L’organització de la Passos de Gegant destinarà els beneficis de la cursa a la Fundació Volem Feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *