Solsona estrena dimecres la nova deixalleria mòbil

Mig any després de la posada en funcionament del nou servei i coincidint amb l’arribada del vehicle definitiu, dimecres es retiraran de la via pública els sis contenidors d’oli usat i les dues minideixalleries. Ho explica el regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner:

  Tal i com feia fins ara, la deixalleria mòbil estarà aparcada en 5 punts diferents del nucli urbà 8 dies al mes sempre que no sigui festiu. Estarà operativa els dimecres a la tarda i els dissabtes al matí. El primer i el tercer dimecres de mes aparcarà a la plaça del Camp i el segon i el quart dimecres, a la confluència entre el carrer de Josep Maria de Sagarra i el de l’Alcalde Moles. El primer dissabte i el tercer dissabte de mes al matí serà a l’avinguda del Pont, el segon dissabte al carrer del Pedraforca i el quart, a la carretera de Sant Llorenç.

Des de la implantació del porta a porta, els solsonins poden optar entre fer ús de la deixalleria mòbil o adreçar-se a la deixalleria municipal ubicada al polígon de la Vinya del Teuler. S’hi admeten residus com roba i calçat; oli vegetal usat; fluorescents, làmpades i bombetes; piles i acumuladors; tòners; pintures, dissolvents i vernissos; petits electrodomèstics; radiografies i medicaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.