Xavier Vilalta aspira a la reelecció a l’alcaldia de Pinós per donar continuïtat als projectes iniciats aquest mandat

Aquest dissabte a les 7 de la tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament de Pinós presentarà la candidatura i el projecte. Vilalta destaca que amb la lentitud de l’Administració han quedat iniciatives a la meitat i és per això que demana revalidar la confiança dels veïns de Pinós per poder-les acabar. Es mostra molt orgullós de la reforma de la carretera de Vallmanya, la C-555, però també de la consolidació i millora de la Torre d’Ardèvol, la primera fase del clavegueram i diverses actuacions en camins i cunetes. A la carpeta d’assumptes pendents hi ha el local social de Vallmanya, completar l’arranjament del total de l’edifici del Santuari de Pinós per fer visitables totes les plantes, l’ampliació de l’escola d’Ardèvol per encabir-hi la llar d’infants i la millora de l’eficiència energètica en les infraestructures municipals.

Pel que fa a les sigles de la candidatura, Xavier Vilalta pensa en clau de municipi però també de comarca amb l’objectiu de recuperar el govern del Consell Comarcal:

Pel que fa a l’equip que l’acompanya, hi haurà tres cares noves. Vilalta la defineix com una candidatura de continuïtat, molt transversal i amb gent molt preparada que va a guanyar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *