Vox organitza una nova concentració a Solsona

Tindrà lloc dissabte a 2/4 d’11 del matí a la plaça del Camp. Paral·lelament, La Forja Solsonès i altres col·lectius independentistes de la comarca han convocat una concentració de rebuig a la presència de Vox a Solsona sota el lema “Fora feixistes dels nostres pobles”. S’ha convocat a 2/4 de 10 del matí a la plaça del Camp i fins que marxin.

A través del seu compte de Twitter, Vox Lleida afirma que davant la negativa de l’Ajuntament de Solsona de concedir-los espai al municipi per organitzar una taula informativa, s’ha optat per exercir el dret a manifestació. En reiterades ocasions l’Ajuntament ha denegat a la formació d’ultradreta el muntatge d’una taula informativa. És per això que, exercint el dret a manifestació, Vox ha demanat permís al Departament d’Interior, que els hi ha concedit.

Recordem que el novembre passat, Vox ja va intentar muntar una parada informativa a la plaça del Camp però una setantena de militants antifeixistes, convocats per les entitats independentistes, ho van impedir.

Malgrat que un cordó policial format per Policia Local i Mossos d’Esquadra, inclosos els antiavalots, separava els dos grups, es van viure moments de tensió entre els simpatitzants de Vox i els independentistes, amb intercanvi de consignes i càntics i llançament de farina.

Recordem que Solsona té aprovada una moció del 2019 en la qual es va declarar municipi antifeixista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *