Una xarxa ciutadana de suport i els Serveis Socials faran un seguiment especial de totes les persones grans de risc durant el confinament

És un dels acords que es van prendre ahir en una reunió de coordinació d’aquesta nova Xarxa de suport mutu, els Serveis Socials i la regidoria d’Afers Socials per optimitzar recursos i adoptar totes les mesures dels protocols de seguretat que cal seguir. S’ha decidit que cada persona d’aquesta xarxa, formada per una seixantena llarga de voluntaris, estarà pendent del seu veïnat i entorn per detectar necessitats com fer la compra, anar a la farmàcia, treure el gos al carrer o realitzar encàrrecs urgents. Si es detecten situacions d’alt risc, es requerirà la intervenció dels Serveis Socials. Qui necessiti suport pot trucar als Serveis Socials, al 973 48 32 34, o bé enviar un correu electrònic a xarxadesuportsolsona@gmail.com.

Durant aquests dies s’ha organitzat un equip de guàrdia presencial dels Serveis Socials al Consell Comarcal. Paral·lelament, s’està fent un seguiment de totes les persones grans en risc que són usuàries d’algun servei coordinat pels Serveis Socials.

D’altra banda, la Xarxa de Suport Mutu ja ha aconseguit cobrir les necessitats de les famílies més vulnerables facilitant-los material escolar, llibres, jocs i joguines per aquests dies de confinament. Paral·lelament, des d’El 6, El Servei d’Intervenció Socioeducativa del Solsonès, cada dia es pengen vídeos a Instagram per facilitar l’entreteniment d’infants i joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *