Una vintena d’aparadors solsonins exposen obres d’artistes locals a partir d’aquest divendres

A les 7 de la tarda arrenca la tercera edició del circuit artístic Mira l’Art amb una ruta inaugural que sortirà de la botiga Bufau, a la plaça del Camp.

Per primera vegada, s’ha hagut de fer selecció dels artistes, ja que se n’han presentat 28 i la logística disponible només permetia acceptar-ne 20. Un jurat extern, format per professionals del Museu de Solsona i l’artista berguedà Salvador Vinyes, ha estat l’encarregat de triar els participants. La varietat de disciplines és més àmplia que mai, amb il·lustracions, gravats, pintures, escultures, instal·lacions, diorames, ceràmica i fotografia. S’estrenen al Mira l’Art Jordi Viladrich, Marta Martorell, Júlia Puig, Jordi Fraxanet, Jordi Peries, Sònia Puertas i Jordi Montraveta. Repeteixen Claustre Cuadrench, Esteve Sances, Anna Terricabras, Ton Casserras, Pere Cuadrench, Tate Jané, Aurembiaix Sabaté, Aleix Albareda, Jaume Cuadrench, Joma, Lurdes Santamaria i Jaume Roure.

El regidor de Cultura, Albert Colell, destaca les fortaleses del Mira l’Art:

El circuit artístic comença a la plaça del Camp i segueix pels carrers del Castell i de Sant Miquel, les Terceries i la plaça de Sant Joan. A cada parada del recorregut es pot veure una obra o més, una fitxa descriptiva i les dades de contacte de cada artista. A través d’aquesta emissora, s’han enregistrat àudios dels autors explicant la seva obra que es podran escoltar a través d’un codi QR. L’Ajuntament ha editat 400 llibrets informatius del Mira l’Art que es poden trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, l’Oficina de Turisme i la biblioteca o bé en format digital al web del consistori. La mostra estarà en funcionament fins al 15 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *