Una quinzena d’alumnes de primària de Solsona participen en una prova pilot utilitzant el bus interurbà com a transport escolar

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona han contractat un acompanyant que se’n responsabilitza fins que entren a l’escola corresponent. La idea és donar facilitats a les famílies per tal que els infants puguin aprofitar el pas del bus, que des de principi de curs té un horari adaptat a les entrades i sortides dels centres educatius. Aquest servei funcionarà com a prova pilot i gratuïtament fins a final d’any. S’hi donarà continuïtat durant el segon trimestre si hi ha prou demanda i a partir del 2020 tindrà un cost simbòlic. Les famílies interessades a fer ús d’aquest servei de transport escolar han d’adreçar la seva petició al Consell Comarcal.

L’ens intermunicipal ha atorgat més de 8.500 euros en ajuts per despeses escolars a 179 alumnes de primària i secundària de la comarca que cursen estudis obligatoris. Són ajuts o descomptes per a llibres o material que pretenen donar suport a les famílies que per qüestió de renda no arriben al mínim establert. Se n’han beneficiat 145 alumnes de primària i 34 de secundària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *