Una foto de l’audició musical dels ballets a la plaça del Camp i una altra del nan Negre guanyen el 7è Concurs de la FM Solsona a Instagram

La primera, de Pere Jordi Riu, ha estat la vencedora en la categoria de guarniment de la ciutat, mentre que la del nan, titulada “Retrat”, de Marc Muntada, ha guanyat en la categoria de folklore i tradicions. El jurat, integrat per representants dels ens organitzadors i fotògrafs professionals, ha decidit declarar deserta la categoria temàtica d’actes culturals. Els autors rebran 60 euros en vals de compra per gastar als establiments adherits a la UBIC Solsona. Fins dimecres hi ha obert el termini de votació entre les dues fotos guanyadores als comptes d’Instagram i Facebook de Solsona Turisme, Ajuntament de Solsona i Geganters de Solsona. L’autor de la imatge més votada rebrà un lot de productes locals valorat en 60 euros i una figura del bou.

Recordem que demà a la tarda, a la plaça de Ramon Llumà, es lliuren els premis dels concursos de la Festa Major de manera esglaonada. A 2/4 de 7 serà el torn del Concurs de flors als balcons; a les 7, del de pintura ràpida; a ¼ de 8 els del concurs de fotografia i, finalment, a 2/4 de 8 es lliuraran els records als nens i nenes del ball de bastons i cavallets. Es demana als premiats que respectin els horaris per tal de garantir les mesures de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *